Warme maaltijden

Niet zelf koken, wel lekker warm eten?

Kievit Maaltijdservice: lekker elke dag vers thuisbezorgd

Warme maaltijd volgens grootmoeders recept
Onze warme maaltijden bereiden wij volgens grootmoeders recept. Altijd met verse ingrediënten, die wij zorgvuldig op elkaar afstemmen. In onze planning houden we bovendien rekening met de vier seizoenen. Elk seizoen kent zijn eigen specifieke groentes. Dat zorgt voor afwisseling in de menu’s en dat is wel zo prettig.

Maak uw keuze uit onze menukaart
U kunt per dag kiezen uit drie verschillende menu’s. Zie daarvoor onze menukaart, die wij wekelijks aanpassen. U kunt het ook aan ons doorgeven als u liever een suikervrije, zoutarme of een vegetarische warme maaltijd heeft. Als u vragen heeft, kunt u ons tussen 9.00 en 15.00 uur bereiken via (023) 531 91 43.

Maaltijdservice warme maaltijden van maandag t/m vrijdag
De bezorging van de warme maaltijden vindt plaats van maandag tot en met vrijdag in Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velserbroek, Velsen-Zuid, Vogelenzang, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg.

Van maandag tot en met vrijdag bezorgen wij onze maaltijden tussen 11.00 en 13.30 uur (*) en tussen 15.30 en 18.00 uur (**).
De maaltijd voor het weekend wordt koud geleverd op vrijdag. U hoeft deze alleen nog maar op te warmen in de oven of in de magnetron en klaar is Kees!

(*) In Halfweg, Hoofddorp en Zwanenburg bezorgen wij op maandag, woensdag en vrijdag uitsluitend tussen 11.00 en 13.30 uur. De maaltijd voor de dinsdag, donderdag en het weekend kan desgewenst op deze dagen koud bezorgd worden.

(**) In Zandvoort bezorgen wij van maandag t/m vrijdag uitsluitend tussen 15.30 en 18.00 uur. 

Prijzen

Grote porties €10,80 / €10,35*
Normale porties €  9,65 / €  9,25*
Soep €  1,75
Toetje €  1,25


* Dit zijn de prijzen indien u lid bent van het Servicepaspoort van Zorgbalans

Korting bij Servicepaspoort van Zorgbalans
Als u in het bezit bent van een Servicepaspoort van Zorgbalans, levert dat u al snel aantrekkelijke kortingen op. 
Kijk voor meer informatie op www.servicepaspoort.nl

Meld u nu aan als klant van Kievit
Als het gemak van onze maaltijdservice u aanspreekt, kunt u zich aanmelden als klant van Kievit. Als u dit doet tot uiterlijk één dag voordat u de maaltijd wenst te ontvangen, zetten wij alles op tijd in gang. Neem nu contact op.

€ 5,- statiegeld
Uw warme maaltijd verpakken wij in aluminium schaaltjes. Deze schaaltjes zijn verpakt in een plastic box van hardschuim, die de maaltijd warm houdt. Voor deze box betaalt u € 5,- statiegeld, te voldoen contant bij aflevering van de eerste maaltijd.

Betaling
Om het voor u en voor onszelf makkelijk te maken, kunt u kiezen voor een automatische incasso. U dient hiervoor een machtiging in te vullen. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf aan ons over te maken. Een keer per twee weken ontvangt u van ons een rekening.

Bekijk onze menukaart

U organiseert een feestje thuis of op de zaak?

Voor lunches, buffetten, salades en bbq's kunt ook bij Kievit terecht.

Liever meerdere maaltijden tegelijk laten bezorgen?

Kievit brengt vries verse maaltijden van
Vers aan Tafel aan huis.

Regelmatig zin in vers belegde broodjes voor de lunch voor uw
personeelsbijeenkomst?

In dat gevallen bent u bij Kievit aan het juiste adres!

Liever op een ander tijdstip warm eten?

Wij bezorgen de maaltijden ook gekoeld tussen de middag, zodat u zelf kan bepalen hoe laat u de maaltijd gebruikt.