Vriesvers maaltijden

Meerdere maaltijden tegelijk laten bezorgen

Vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel

Een ruim aanbod aan vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel

Al meer dan 15 jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden met natuurlijke ingrediënten en duurzame producten. Met keuze uit meer dan 160 vriesverse maaltijden uit de Hollandse, Italiaanse of oosterse keuken kunt u elke dag genieten van een heerlijke maaltijd! Ook voor vegetarische, zoutarme, gemalen of kleine maaltijden kunt u bij Vers aan Tafel terecht. De maaltijden bewaart u in de vriezer en na levering zijn de maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. U kunt op ieder moment een maaltijd uit de vriezer halen en binnen een kwartier kunt u genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd uit de oven of magnetron. Makkelijk toch?

Bestellen van vriesverse maaltijden

De door u te bestellen maaltijden vindt u in de brochure van Vers aan Tafel, die wij u toesturen. U kunt een vaste themabox bestellen maar u kunt ook zelf een doos samenstellen. De minimale afname per bestelling is 6 maaltijden. Bestellen kan telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur op telefoonnummer 023-5319143 of via het contactformulier op onze website www.kievitbv.nl

Bezorging

Wanneer u voor maandag 10.00 uur besteld kunnen de maaltijden vanaf donderdag gratis bij u bezorgd worden. Op welke dag uw bestelling bezorgd wordt gaat in overleg met u. Wij bezorgen op werkdagen tussen 11.00 en 13.30 uur en tussen 15.30 en 18.00 uur. 

Prijslijst

Per maaltijd €   7,60
Kleine maaltijd €   7,35
Themabox (6 maaltijden) € 45,60
Themabox (6 kleine maaltijden) € 44,10 
Soepenbox (6 stuks) €  11,75 
Losse soepen (vanaf 3 stuks) €   2,00 
Dessertbox mousse (6 stuks) €   7,00

Betaling

Eén keer per twee weken worden de afgeleverde maaltijden afgerekend. Wij vragen u Kievit te machtigen om het bedrag van uw rekening af te schrijven. U dient hiervoor een machtigingsformulier in te vullen. De betaling kan ook middels een factuur. Dit is een handmatige overschrijving die u zelf moet regelen.

 

Regelmatig zin in vers belegde broodjes voor de lunch voor uw
personeelsbijeenkomst?

In dat gevallen bent u bij Kievit aan het juiste adres!

U organiseert een feestje thuis of op de zaak?

Voor lunches, buffetten, salades en bbq's kunt ook bij Kievit terecht.

Liever meerdere maaltijden tegelijk laten bezorgen?

Kievit brengt vries verse maaltijden van
Vers aan Tafel aan huis.

Liever op een ander tijdstip warm eten?

Wij bezorgen de maaltijden ook gekoeld tussen de middag, zodat u zelf kan bepalen hoe laat u de maaltijd gebruikt.